Bel-abonnement

Wil je een geliefde verrassen met een maandelijks cadeautje? Of ben je zelf helemaal verzot op bloemen? Dan vind je bij Bellaflora vast een abonnement dat bij jou past.

Bij het Bel-abonnement kies je zelf de grootte van je boeket. Een klassiek boeket of bloemen recht van het veld? Alles is mogelijk! Elke maand word je verrast met een heerlijk verrassingsboeket. Elk boeket wordt met de grootste zorg samengesteld en persoonlijk afgeleverd tot aan jouw deur. Wij leveren aan huis. Ben je niet thuis? Dan kan je op voorhand een ander afleveradres  doorgeven of een emmer water klaarzetten op de afgesproken plaats.

Onze verschillende abonnementen

Bij Bellaflora bieden we 4 verschillende groottes van abonnementen aan.

Bel-mini

€ 35

Bel-midi

€ 45

Bel-largo

€ 55

Bel-lux

€ 75

Verrassende stijl

Een eyecatcher in het midden van de tafel of eerder een klassieke touch? Elke maand word je verrast met een nieuw soort boeket.

Gratis levering

Woon je in de gemeente Beringen, Eindhout, Ham, Laakdal, Meerhout, Paal of Tessenderlo? Dan wordt je boeket gratis geleverd.

Uniek boeket

Geen enkel boeket is hetzelfde, enkel de kwaliteit van onze bloemen blijft hetzelfde! Elke maand ontvang jij een verrassend ontwerp.

Ideaal als cadeau

Niets leuker dan iemand verrassen met verse bloemen.  Wij activeren samen met jou het abonnement voor de gelukkige in de gewenste grootte.

Veelgestelde vragen

Het Bel-abonnement loopt over een periode van 6 maanden. Je kiest op voorhand jouw geschikte abonnement en ontvangt dus in totaal 6 boeketten. Na 6 maanden kan je jouw abonnement verlengen, stopzetten of een nieuw abonnementsformule kiezen.

Je betaalt je abonnement op voorhand. Dit betekent dat je abonnement begint te lopen nadat je betaling in orde is. Het volledige bedrag wordt in 1 keer bij de start van het abonnement betaald.

Aangezien je abonnement op voorhand wordt afgerekend, is het niet mogelijk om tijdens het verloop nog te wijzigen. Nadien kan je jouw abonnementsformule wijzigen.

Het boeket wordt steeds op de eerste vrijdag van de maand geleverd. Noteer deze vrijdagen dus alvast in jouw agenda. Er kan op voorhand geen tijdstip van levering doorgegeven worden.

Op feestdagen wordt je boeket een week later geleverd.

Kan je niet aanwezig zijn om je boeket aan te nemen? Geef dan op enkele dagen op voorhand een ander afleveradres door. Daarnaast kan je ook een emmer water klaarzetten op een afgesproken locatie.

Natuurlijk! Neem dan contact op via het contactformulier en ze spreken een tijdstip af. Het boeket kan ook enkel op de eerste vrijdag van de maand afgehaald worden.

Ga je op vakantie op de dag dat het boeket bezorgd wordt? Laat dit dan 10 dagen op voorhand weten. Je boeket schuift dan 1 maand op.

Woon je in Beringen, Eindhout, Ham, Laakdal, Meerhout, Paal of Tessenderlo. Dan geniet je van gratis levering. Woon je buiten deze gemeenten? Neem dan contact op met Bellaflora om de levering te bespreken.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen via bellaflora_katrien@proximus.be