Creaties

Ontdek een greep uit de collectie decoratiestukken van Bellaflora. Ik maak elk stuk met de hand gebaseerd op jouw wensen. Hierdoor is elk decoratiestuk volledig uniek. Via de website kan je dan ook geen voltooide decoratiestukken kopen.

Je kan je eigen decoratiestuk bestellen door mij een bericht te sturen via het contactformulier. Kom je liever bij mij langs om je decoratiestuk te bespreken? Stuur me dan een bericht om een afspraak te maken!

Droogbloemen

Een mooi boeket is in veel gevallen het perfecte cadeau, maar gaat helaas niet zo lang mee. Een boeket droogbloemen geeft daarentegen een leven lang plezier. Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde bloemstukken met droogbloemen, gebaseerd op jouw wensen.

Flowerringen

De flowerring is een unieke creatie van Bellaflora. Zowel de houten ring, als het bloemstuk zelf wordt met de hand gemaakt. De tekst in het midden kan ik volledig aanpassen naar jouw wensen. Een mooie boodschap of de naam van de ontvanger, de keuze is aan jou.

Gelegenheidsstukken

Kerstmis, valentijn, moederdag, verjaardagen, … voor elke gelegenheid bestaat er het perfecte decoratiestuk. Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde decoratiestukken, gebaseerd op elke gelegenheid.

Kaarsen & olielampen

Niets is gezelliger in de winter of op een warme zomeravond dan het licht van een kaars of een olielamp. Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde kaarsen en olielampjes, gebaseerd op jouw wensen. 

Bruidsstukken

Een uniek bruidsboeket of een mooie bloemenkrans om mee te schitteren op jouw huwelijk? Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde bruidsstukken, gebaseerd op jouw wensen.

Rouwstukken

Wanneer iemand overlijdt willen we die persoon graag eren met een gepersonaliseerd aandenken. Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde grafstukken, gebaseerd op jouw wensen.

Doopgeschenkjes

Op zoek naar unieke doopsuiker voor jouw kleine spruit? Bij Bellaflora maak ik gepersonaliseerde pakketten met doopsuiker, gebaseerd op jouw wensen.

Hoe bestellen?

Wil jij graag je eigen decoratiestuk bestellen? Neem dan eerst een kijkje op de inspiratiepagina voor de nodige dosis inspiratie.

Om je decoratiestuk zo persoonlijk mogelijk te maken is het belangrijk om te kiezen voor de kleuren en de stijl waar jij gek op bent.

Heb je het idee voor je decoratiestuk in je hoofd? Neem dan contact met mij op om je bestelling door te geven of een afspraak te maken.

Na enige tijd krijg je van mij een berichtje wanneer jouw unieke creatie klaar is om op te halen en te schitteren bij jou thuis.