Workshops

Wil jij alles leren over het maken van je eigen decoratiestukken? Kom dan zeker eens langs bij een van mijn workshops. Daar geef ik je handige tips en leer ik je de belangrijkste technieken!

Voor alle workshops is op voorhand inschrijven en het betalen van een voorschot vereist. Elke workshop komt tegen een all-in prijs. Al het nodige materiaal wordt door mijzelf aangeleverd. Je moet dus zelf niets meenemen!

Dankzij de nieuwe coronamaatregelen kunnen mijn workshops opnieuw plaatsvinden, maar wel met een beperkt aantal deelnemers. Wil jij op de hoogte blijven van wanneer mijn workshops plaatsvinden en hoe je je kan inschrijven? Volg dan mijn Facebookpagina voor meer details!

Voor elk wat wils

Bij Bellaflora bied ik workshops aan voor alle leeftijden, zowel voor kinderen, tieners als volwassenen. Iedereen is welkom!

Kinderen tot 12 jaar met ouders

Tijdens deze workshop leren je kinderen zelf hun eigen decoratiestukken in elkaar te steken. Het niveau van de workshop is dan ook aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Om alles vlot en veilig te laten verlopen vraag ik wel dat elk kind begeleid wordt door één volwassene.

Tieners tussen 12 en 18 jaar

Tijdens deze workshop leren tieners tussen 12 en 18 jaar zelf hun eigen decoratiestukken in elkaar te steken. Het niveau van deze workshop ligt hoger dan deze voor kinderen, maar is nog steeds gericht op beginners. Tieners kunnen deelnemen zonder begeleiding van een volwassene.

Volwassenen vanaf 18 jaar

Tijdens deze workshop leer je als volwassene zelf je eigen decoratiestukken in elkaar te steken. Het niveau van deze workshop ligt hoger dan deze voor kinderen en tieners, en is gericht op zowel beginners als op meer ervaren deelnemers. Inschrijven kan vanaf 18 jaar.